Νουντλς με σάλτσα φυστικού
Εύκολη και θρεπτική συνταγή που μπορείτε να ετοιμάσετε πολύ γρήγορα.
- 200 γρ. νουντλς ρυζιού
- 1 κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη1 καρότο, κομμένο σε παραλληλόγραμμα
- ¼ φλιτζάνι φιστίκια, ψιλοκομμένα
- ½ φλιτζάνι φυστικοβούτυρο
- ½ φλιτζάνι νερό
- 3 κ.σ. σάλτσα σόγιας (χωρίς γλουτένη)
- 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
- 2 κ.σ. χυμό λεμονιού
- 1 κ.γ. ξυλιτόλη
- 2 εκ. φρέσκο τζίντζερ, καθαρισμένο και ψιλοκομμένο
- Λίγο αλάτι
- 1 κ.γ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση: Βράζετε τα νουντλς σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Στραγγίστε τα και βάλτε τα και πάλι στην κατσαρόλα.Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε καλά όλα τα υλικά για της σάλτσας φιστικιού και περιχύστε την στα νουντλς.
Προσθέστε την πιπεριά και το καρότο και ανακατέψτε καλά. Γαρνίρετε με τα φιστίκια.
Καλή σας όρεξη!
Αφήστε μια απάντηση
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.