Μους Σοκολάτας
ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
- 150gr βιολογικά κάσιους
- 2 κτγ αλεύρι Doves self-rising
- 1 ½ κτγ βιολογικό μέλι ή σιρόπι αγάβης
- 2 κτγ βούτυρο καρύδας
- 2 κτγ βιολογικό κακάο
- 100 – 150ml γάλα αμυγδάλου
- Κανέλα
ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Αλέθουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα. Στη συνέχεια, πασπαλίζουμε το μείγμα με την κανέλα και το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να πήξει καλά.
Δοκιμάστε κι εσείς ορθομοριακές συνταγές, νόστιμες και θρεπτικές!
Καλή επιτυχία!!!!!!!!
Αφήστε μια απάντηση
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.