Οι τροφικές δυσανεξίες έχουν πάρει διαστάσεις «επιδημίας» στη σύγχρονη εποχή και συχνά περνούν απαρατήρητες ακριβώς εξαιτίας αυτής της καθυστερημένης εκδήλωσής τους. Τα συμπτώματά τους δεν εμφανίζονται αμέσως μετά τη λήψη της τροφής, όπως στις κλασσικές αλλεργίες, αλλά μετά από μερικές ώρες ή ακόμη και ημέρες, με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να εντοπισθούν οι τροφές που τις προκαλούν. Ακόμη και το σκόρδο ή τα φρούτα και τα λαχανικά, που θεωρούνται ωφέλιμα για τους περισσότερους ανθρώπους, είναι πιθανό να βλάπτουν ορισμένους άλλους, ανεξάρτητα από το αν είναι συμβατικής ή βιολογικής καλλιέργειας.
- ΑΝΑΓΚΕΣ
- Άγχος
- Αδυνάτισμα
- Αθλητές
- Αλλεργίες
- Αναιμία
- Αντιβίωση
- Αντιγήρανση
- Αποτοξίνωση
- Αρθρίτιδα
- Αρρυθμίες
- Αϋπνίες
- Βήχας
- Γρίπη - Κρυολόγημα
- Δέρμα
- Δυσανεξία τροφών
- Δυσκοιλιότητα
- Δυσπεψία - τυμπανισμός
- Εγκυμοσύνη
- Έκζεμα - δερματίτιδα
- Εμμηνόπαυση
- Ενέργεια - ευεξία
- Ενυδάτωση
- Έρπης
- Ημικρανία
- Θλίψη
- Θυρεοειδής
- Καντιντίαση
- Κατακράτηση υγρών - Κυτταρίτιδα
- Κοιλιοκάκη
- Κολπικές μολύνσεις - ουρολοίμωξη
- Kρίσεις πανικού
- Μνήμη και συγκέντρωση
- Μυαλγία - πόνοι αρθρώσεων
- Νύχια - μαλλιά - ονυχομυκητίαση
- Ομοκυστεΐνη - Καρδιά
- Όραση
- Οστεοπόρωση
- Ουλίτιδα
- Παιδιά
- Προεμμηνορροïκό Σύνδρομο
- Πρόληψη
- Προστάτης
- Σάκχαρο
- Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου
- Τριγλυκερίδια - χοληστερίνη
- Υπέρταση
- Φλεβίτιδα
- Xρόνια κόπωση
- ΠΡΟΪΟΝΤΑ
- Προσφορές
- ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ
- ΕΠΙΛΕΞΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΟΥ
- Ενημέρωση
- Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΜΑΣ