Vegan παγωτό σοκολάτα
Ένα πολύ νόστιμο παγωτό που είναι και πολύ θρεπτικό!
Υλικά
400 ml πλήρες βιολογικό γάλα καρύδας
3 κουτ. σούπας βούτυρο καρύδας
3/4 φλιτζάνι ξυλιτόλη
1/2 φλιτζάνι βιολογικό κακάο σε σκόνη
Οδηγίες
- Σε μια κατσαρόλα προσθέστε όλα τα υλικά και ανακατέψτε. Σιγοβράζετε σε μέτρια φωτιά για 10 περίπου λεπτά μέχρι να αρχίσει να πήζει.
- Αδειάστε το μείγμα σε ένα μπολ και τοποθετήστε το στο ψυγείο για 4 ώρες μέχρι να κρυώσει καλά. Βγάλτε το μείγμα από το ψυγείο και ανακατέψτε το και πάλι πολύ καλά.
- Τοποθετήστε το στην κατάψυξη για 3 – 4 ώρες και είναι έτοιμο!
- Όταν σερβίρετε μπορείτε να προσθέσετε κανέλα και τριμμένη καρύδα!
Αφήστε μια απάντηση
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.